Telegram will only launch once after fresh install

Need support for GhostBSD. Ask here if your question does not fit elsewhere.
Post Reply
strider
Posts: 13
Joined: Sat Jan 12, 2019 8:14 am
Location: Antwerp, Belgium
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Telegram will only launch once after fresh install

Post by strider »

After a fresh install of the xfce edition, I can only run telegram once. First time it launches correctly, asks for my mobile number and sends me a code. After typing the code, I can see all my channels (including the GhostBSD one). However, if I quit (logoff, restart of my laptop) and restart the application, it hangs. The only way to get it started, is to wipe the directory .local/share/TelegramDesktop completely. I then have to start all over again (mobile number, code ...).
Here is the log that is written when I start telegram for the second time :

Code: Select all

[2020.08.20 16:44:25] Launched version: 2001013, install beta: [FALSE], alpha: 0, debug mode: [FALSE], test dc: [FALSE]
[2020.08.20 16:44:25] Executable dir: , name: 
[2020.08.20 16:44:25] Initial working dir: /usr/home/chris/
[2020.08.20 16:44:25] Working dir: /home/chris/.local/share/TelegramDesktop/
[2020.08.20 16:44:25] Command line: telegram-desktop --
[2020.08.20 16:44:25] Executable path before check: telegram-desktop
[2020.08.20 16:44:25] WARNING: Could not compute executable path, some features will be disabled.
[2020.08.20 16:44:25] Logs started
[2020.08.20 16:44:25] Launcher filename: telegramdesktop.desktop
[2020.08.20 16:44:26] Connecting local socket to /var/run/user/1002/b37a145c9ed688a6feccdacdfea0bace-{87A94AB0-E370-4cde-98D3-ACC110C5967D}...
[2020.08.20 16:44:26] This is the only instance of Telegram, starting server and app...
[2020.08.20 16:44:26] Moved logging from '/home/chris/.local/share/TelegramDesktop/log_start1.txt' to '/home/chris/.local/share/TelegramDesktop/log.txt'!
[2020.08.20 16:44:26] Old start log 'log_start0.txt' found, deleted: [TRUE]
[2020.08.20 16:44:26] Primary screen DPI: 96.1032
[2020.08.20 16:44:26] App Info: reading settings...
[2020.08.20 16:44:26] App Info: reading encrypted settings...
[2020.08.20 16:44:26] Lang Info: Loaded cached, keys: 2702
[2020.08.20 16:44:26] OpenAL Logging Level: (not set)
[2020.08.20 16:44:26] Audio Playback Devices: OSS Default;pcm0:play:dsp0;pcm1:play:dsp1
[2020.08.20 16:44:26] Audio Playback Default Device: OSS Default
[2020.08.20 16:44:26] Audio Capture Devices: OSS Default;pcm0:record:dsp0;pcm1:record:dsp1
[2020.08.20 16:44:26] Audio Capture Default Device: OSS Default
[2020.08.20 16:44:27] System tray available: [TRUE]
[2020.08.20 16:44:27] Not using D-Bus global menu.
[2020.08.20 16:44:27] Not using Unity launcher counter.
[2020.08.20 16:44:27] App Info: reading map...
[2020.08.20 16:44:27] App Info: reading encrypted map...
[2020.08.20 16:44:27] App Info: reading encrypted user settings...
[2020.08.20 16:44:27] App Info: encrypted user settings read.
[2020.08.20 16:44:27] App Info: reading encrypted mtp data...
[2020.08.20 16:44:27] MTP Info: read keys, current: 4, to destroy: 0
[2020.08.20 16:44:27] Map read time: 33
[2020.08.20 16:44:27] TCP Error: network - Host unreachable
[2020.08.20 16:44:27] HTTP Error: network error 99 - Host unreachable

Post Reply