Search found 64 matches

by frogprince
Wed Jul 25, 2018 12:25 pm
Forum: General support
Topic: Upgrade Borked System
Replies: 38
Views: 6821

Re: Upgrade Borked System

OK, here's what I got. As before, Firefox opened a blank black window, which I then killed. The other two would not open a window: Welcome to fish, the friendly interactive shell mikeb@ghostmate ~> firefox 1532531664260 addons.xpi-utils WARN updateMetadata: Add-on {972ce4c6-7e08-4474-a285-3208198ce6...
by frogprince
Tue Jul 24, 2018 9:48 pm
Forum: General support
Topic: Upgrade Borked System
Replies: 38
Views: 6821

Re: Upgrade Borked System

Eric: thanks for responding quickly! I took your advice and used Octopkg to uninstall Firefox, Clementine, and Mate-terminal, and rebooted. I then used Octopkg again to reinstall all three, but to no avail. Firefox opens a black window with the cursor, but no spinning wheel indicating an application...
by frogprince
Sun Jul 22, 2018 11:15 pm
Forum: General support
Topic: Upgrade Borked System
Replies: 38
Views: 6821

Upgrade Borked System

After the last upgrade, I find that Clementine and Mate Terminal will not open at all, and Firefox completely disappeared. Reinstalling Firefox put it back on the menu, but it still will not start. Running pkg update and pkg upgrade as root claims that everything is ok. Please help?
by frogprince
Fri Jul 20, 2018 6:06 pm
Forum: Feedback
Topic: Kernel Panic Report
Replies: 0
Views: 737

Kernel Panic Report

I'm running a fully updated version of Ghost and MATE, FreeBSD 11.1-RELEASE-p11. Today, while listening to internet radio on Clementine and playing a bit of Pysol solitaire, my system froze up with a loud tone coming out of the speakers. I forced a hardware reboot, which it did without the opening m...
by frogprince
Wed Mar 07, 2018 11:04 pm
Forum: General support
Topic: CUPS error-Fixed by Going from XFCE to MATE
Replies: 2
Views: 1158

Re: CUPS error-Workaround

In frustration and receiving no responses on this issue, I reinstalled Ghost 11.1, but went back to MATE. After the install, I installed all the updates generated by Octopkg, but still had the CUPS error. Then, Update Station popped up with a notification for an update labelled "11.1 Release p6". Af...
by frogprince
Sun Feb 25, 2018 10:48 pm
Forum: General support
Topic: CUPS error-Fixed by Going from XFCE to MATE
Replies: 2
Views: 1158

CUPS error-Fixed by Going from XFCE to MATE

I decided to look at XFCE on Ghost, and reinstalled with that desktop. However, I cannot get CUPS to work. I installed my HP 2420DN LAN printer using the Gutenprint driver as before, but it will not print a test page. The dialog box for "Printers" no longer shows the printer that I installed, so I c...
by frogprince
Fri Jan 12, 2018 9:49 pm
Forum: General support
Topic: Customizing Attempt
Replies: 0
Views: 1104

Customizing Attempt

Although I'm running MATE on another drive, just for grins I installed the XFCE version of GBD, and I'm trying to do a bit of customizing. I know how to change the slim bootup image, and in MATE that image remains as the desktop appears. In XFCE, it does not; the slim login background disappears onc...
by frogprince
Tue Jan 09, 2018 10:32 pm
Forum: General Questions
Topic: is pf firewall installed in GhostBSD
Replies: 3
Views: 2229

Re: is pf firewall installed in GhostBSD

pf is not included with the stock install, look at fwbuilder in octopackage.
by frogprince
Mon Dec 04, 2017 12:53 pm
Forum: Feedback
Topic: MATE Stock Quote Applet Won't
Replies: 1
Views: 1312

MATE Stock Quote Applet Won't

"The server could not be contacted. The computer is either offline or the servers are down. Try again later". I've been getting this message for two months now. The problem seems related to MATE 1.18, since the older version worked. Is there a way for me to fix this? Thanks in advance.
by frogprince
Sun Nov 12, 2017 4:42 pm
Forum: Feedback
Topic: Can't Exaile after Update
Replies: 2
Views: 1797

Re: Can't Exaile after Update

eric: I just booted the system again (I had in fact rebooted after my update), and now everything is working fine. This smells to me like a HD problem, so I will get a new one and try again.

Thanks for responding!