Search found 40 matches

by frogprince
Wed Mar 07, 2018 11:04 pm
Forum: General support
Topic: CUPS error-Fixed by Going from XFCE to MATE
Replies: 2
Views: 273

Re: CUPS error-Workaround

In frustration and receiving no responses on this issue, I reinstalled Ghost 11.1, but went back to MATE. After the install, I installed all the updates generated by Octopkg, but still had the CUPS error. Then, Update Station popped up with a notification for an update labelled "11.1 Release p6". Af...
by frogprince
Sun Feb 25, 2018 10:48 pm
Forum: General support
Topic: CUPS error-Fixed by Going from XFCE to MATE
Replies: 2
Views: 273

CUPS error-Fixed by Going from XFCE to MATE

I decided to look at XFCE on Ghost, and reinstalled with that desktop. However, I cannot get CUPS to work. I installed my HP 2420DN LAN printer using the Gutenprint driver as before, but it will not print a test page. The dialog box for "Printers" no longer shows the printer that I installed, so I c...
by frogprince
Fri Jan 12, 2018 9:49 pm
Forum: General support
Topic: Customizing Attempt
Replies: 0
Views: 475

Customizing Attempt

Although I'm running MATE on another drive, just for grins I installed the XFCE version of GBD, and I'm trying to do a bit of customizing. I know how to change the slim bootup image, and in MATE that image remains as the desktop appears. In XFCE, it does not; the slim login background disappears onc...
by frogprince
Tue Jan 09, 2018 10:32 pm
Forum: General Questions
Topic: is pf firewall installed in GhostBSD
Replies: 3
Views: 638

Re: is pf firewall installed in GhostBSD

pf is not included with the stock install, look at fwbuilder in octopackage.
by frogprince
Mon Dec 04, 2017 12:53 pm
Forum: Feedback
Topic: MATE Stock Quote Applet Won't
Replies: 1
Views: 525

MATE Stock Quote Applet Won't

"The server could not be contacted. The computer is either offline or the servers are down. Try again later". I've been getting this message for two months now. The problem seems related to MATE 1.18, since the older version worked. Is there a way for me to fix this? Thanks in advance.
by frogprince
Sun Nov 12, 2017 4:42 pm
Forum: Feedback
Topic: Can't Exaile after Update
Replies: 2
Views: 991

Re: Can't Exaile after Update

eric: I just booted the system again (I had in fact rebooted after my update), and now everything is working fine. This smells to me like a HD problem, so I will get a new one and try again.

Thanks for responding!
by frogprince
Mon Nov 06, 2017 3:36 pm
Forum: Feedback
Topic: Can't Exaile after Update
Replies: 2
Views: 991

Can't Exaile after Update

I just installed a big update for 10.3, and now Exaile won't open. Has anyone else seen this behaviour? Audacious works, so it's not hardware.
by frogprince
Thu Oct 26, 2017 3:47 pm
Forum: FreeBSD Help
Topic: Newbie Fouled Up System with 10.4 Upgrade [SOLVED]
Replies: 10
Views: 3045

Re: Newbie Fouled Up System with 10.4 Upgrade [SOLVED]

ASX: I really appreciate your patience with me on this situation. I ran zpool scrup tank through to its conclusion, but it found no errors. I found this entry on a search: http://www.freebsdonline.com/content/view/662/528/ "If you get on FreeBSD the following error: pam_chauthtok(): error in service...
by frogprince
Thu Oct 26, 2017 11:00 am
Forum: FreeBSD Help
Topic: Newbie Fouled Up System with 10.4 Upgrade [SOLVED]
Replies: 10
Views: 3045

Re: Newbie Fouled Up System with 10.4 Upgrade [SOLVED]

ASX: I ran zpool scrub tank which went quickly, but did not fix anything. I still got the same error message for passwd, and although the boot process runs perfectly normally through the nVidia load screen and into slim, I still get a black screen after logging in either as root or username. When I ...
by frogprince
Thu Oct 26, 2017 12:27 am
Forum: FreeBSD Help
Topic: Newbie Fouled Up System with 10.4 Upgrade [SOLVED]
Replies: 10
Views: 3045

Re: Newbie Fouled Up System with 10.4 Upgrade [SOLVED]

ASX: my spelling on the disk slice id was only in my post; it was correct on my system. When I repeated the fsck attempt, I got the same result. I ran: gpart show -p which told me that the filesystem on ada0p2 (there is no line through the zero, but it is a zero; I was careful about that) is clearly...