I have upload 11.1 BETA1 please test.

Open development discussions

Moderator: Developer

Post Reply

Leveret
Posts: 1
Joined: Thu Aug 31, 2017 7:52 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: I have upload 11.1 BETA1 please test.

Post by Leveret » Thu Aug 31, 2017 7:57 pm

I have downloaded 11.1 beta1 and burned to DVD and flash drive several times. Unable to boot on my system when in UEFI mode.
I am able to boot in legacy mode. My system is an AMD 64 bit with 8G of memory. I had no problem with 10.3 in UEFI. Can someone
tell me why this would be?

ASX
Posts: 988
Joined: Wed May 06, 2015 12:46 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: I have upload 11.1 BETA1 please test.

Post by ASX » Fri Sep 01, 2017 5:44 am

Leveret wrote:I have downloaded 11.1 beta1 and burned to DVD and flash drive several times. Unable to boot on my system when in UEFI mode.
I am able to boot in legacy mode. My system is an AMD 64 bit with 8G of memory. I had no problem with 10.3 in UEFI. Can someone
tell me why this would be?
Hello :)

we use a few tools to build our ISO images, and a bug appeared in 11.x (that prevented to complete the ISO build), the issue is somewhat obscure and under investigation, hopefully should be fully solved before the final release.

we also have a few partial workaround in place, to be able to build the ISOs, but without UEFI support (in fact the bug appear out only when building UEFI enabled ISOs).

I'm not 100% sure, but guess ericbsd built the BETA ISOs disabling UEFI.

Post Reply