Can't Exaile after Update

Share your ideas, questions or suggestions with us here.

Can't Exaile after Update

Postby frogprince » Mon Nov 06, 2017 3:36 pm

I just installed a big update for 10.3, and now Exaile won't open. Has anyone else seen this behaviour? Audacious works, so it's not hardware.
Vas you efer in Zinzinnati? Asus M2N-MX, Athlon 64 3800+ CPU, 4 GB/250 GB, GeForce 210, missing front drive panel just like its owner.
frogprince
 
Posts: 35
Joined: Mon Jul 10, 2017 8:50 pm
Has thanked: 7 times
Been thanked: 3 times

Can't Exaile after Update


Re: Can't Exaile after Update

Postby ericbsd » Mon Nov 06, 2017 3:41 pm

Can you run the command "exaile" in a terminal? Exaile might give you the output of the problem.

You can paste the output here.
User avatar
ericbsd
Developer
 
Posts: 1080
Joined: Mon Nov 19, 2012 7:54 pm
Has thanked: 29 times
Been thanked: 53 times

Re: Can't Exaile after Update

Postby frogprince » Sun Nov 12, 2017 4:42 pm

eric: I just booted the system again (I had in fact rebooted after my update), and now everything is working fine. This smells to me like a HD problem, so I will get a new one and try again.

Thanks for responding!
Vas you efer in Zinzinnati? Asus M2N-MX, Athlon 64 3800+ CPU, 4 GB/250 GB, GeForce 210, missing front drive panel just like its owner.
frogprince
 
Posts: 35
Joined: Mon Jul 10, 2017 8:50 pm
Has thanked: 7 times
Been thanked: 3 times


Return to Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron